Egyelőre Bajzi sem tudott csodát tenni

NB III. Közép csoport, 14. forduló

Monor, 2019. november 10. 13:30 óra

A héten leigazolt Bajzát Péter, korábbi NB I-es és NB II-es gólkirály sem tudott ma csodát tenni, de nem is rajta múlott. Amíg vannak olyanok, akik csak ennyit képesek, tudnak vagy hajlandók tenni a közös célért, mint ma,  addig a többiek hiába próbálkoznak, és van még min dolgozni és nem szakmailag, … 3 forduló maradt a bizonyításra.

Monor – Taksony SE GP Solar 1-0 (1-0)

Ivancsics A. – Hesz O., Kozári Cs. R. (Nagy Z. K.), Ghéczy G. Z. (Hégner Z.), Kákonyi D., Szilágyi M., Győri R., Szabó B., Patály J. L., Bajzát P., Nádházi Á. (Wágner A. G.)

Csere: Csesznák Á.

Gólszerző: Adamcsek M. 27. p. (11-esből)

Kiállítva: Szilágyi M. 92. p.

A mérkőzés jegyzőkönyve: https://adatbank.mlsz.hu/match/52/0/21038/14/1447318.html

SZABADOS TAMÁS vezetőedző: – Aki látta a mérkőzést, nem tudta volna megmondani, hogy melyik csapat tartozik az élmezőnyhöz és melyik a kiesőzónához. Ami különbséget láthatott a végeredményből kiindulva, az a következő lehetett: a hazaiak fegyelmezettek voltak, mi pedig fegyelmezetlenek, és ebből fakadóan egy véleményes büntető után hátrányba kerültünk – amely végül a vereségünket okozta -, majd a végén emberhátrányba is, amely ezt a mérkőzést már nem befolyásolta, az elkövetkező fontos három fordulót viszont igen. Hiába vagyunk nagyon sok szempontból negatív szériában, még magunkon is tolunk egyet lefelé ezzel kapcsolatban, így nagyon nehéz, de meg kell oldanunk és ezen dolgozunk hétről hétre, hogy meg is oldjuk. Az biztos, hogy nem egyszerű, ettől függetlenül, amíg lehetőségünk van javítani, addig ezzel meg is próbálunk élni. Gratulálok a hazaiaknak, sok sikert kívánok nekik! És magunknak is…

Hajrá, Taksony!

Fotó: Daru Andrea