Megégtünk a nyári melegben

NB III. Közép csoport, 3. forduló

Pécs, 2019. augusztus 18. 17:00 óra

A várakozásainkkal ellentétben mind mentálisan, mind fizikálisan összeomlottunk a második félidőben, ez vezetett a csúfos vereséghez.

 

 

PMFC – Taksony SE GP Solar 8-1 (2-0)

Ivancsics A. – Hegedűcs Cs., Hesz O., Kozári Cs. R. (Eichenvalder R.), Kákonyi D., Szilágyi M., Nyéki M. H., Wágner A. G., Silaghi M. C., Nagy Z. K., Nádházi Á. (Szalay M.)

Cserék: Csesznák Á., Sóss B.

Gólszerzők: Ivancsics A. 5. p. (öngól), Geiger N. A. 23. p., Máté J. 46.  p., Németh M. 49. p,. Rácz L. 66. p., Kónya D. 83. p., Tihanyi O. L. 85. p., Hegedűs M. 88. p., ill. Szilágyi M: 82. p.

A mérkőzés jegyzőkönyve: https://adatbank.mlsz.hu/match/52/0/21038/3/1447227.html

SZABADOS TAMÁS vezetőedző: – Nehéz 8-1 után megszólalni. Igazából teljesen összeestünk mentálisan, amelynek megvannak az okai. A 2. percben van egy százszázalékos helyzete a csapatnak, kihagyjuk, majd kontrából bedobás, amit a héten gyakoroltunk, hogy milyen formáció van rá, hogyan csináljuk, nem számítottunk rá, hogy a kapusunkról a saját hálónkba pattan a labda. Utána megint nekünk vannak helyzeteink, majd a legrutinosabb játékosom röviden hazaadja a labdát, amit berúgnak: 2-0.  A félidő vége előtt volt még két nagy helyzetünk, kimaradtak, bejövünk a szünetben, elmondom, mire figyeljünk oda, majd a második félidő elején eltelik 45 másodperc és abból kapunk gólt, 3-0.  Utána két pontrúgásból, amely ki van osztva, megint gólokat kapunk, ezután teljesen szétesett a csapat. Ahogy korábban is mondtam, idő kell, hogy összeálljunk és megismerjem a társaságot. Mentálisan nagyon nagy hiányosságban szenvednek játékosok, ezen dolgoznom kell, fel kell állnunk belőle. A jó sportoló feláll belőle akármilyen kellemetlen. Sajnos szénné égettük magunkat, ez az igazság.

Hajrá, Taksony!

Fotó: Daru Andrea