Nem érdemeltünk vereséget

NB III. Közép csoport, 2. forduló

Dunaharaszti, 2019. augusztus 11. 17:00 óra

Nem játszottunk jól, a korai bekapott gól pedig ellenfelünk “játékát” támogatta a hátralévő időben. Ám amíg az ugyanolyan körülmények között született gólt a vendégek javára megadta a játékvezető, a mienket nem, és egy elmaradt hazai büntetőt is számonkérhetünk a sporttársakon, mert ezek döntően befolyásolták a mérkőzés végkimenetelét – mindent megtettünk az egyenlítésért, a második félidőben a pálya is felborult, és ha győzelmet nem is érdemeltünk volna, vereséget semmiképp.

Taksony SE GP Solar – THSE-Szabadkikötő 0-1 (0-1)

Ivancsics A. – Hegedűs Cs., Hesz O., Kozári Cs. R. (Echenvalder R.), Szalay M. (Silaghi M. C.), Kákonyi D., Szilágyi M., Patály J. L., Wágner A. G., Nádházi Á., Nagy Z. K.

Cserék: Csesznák Á., Győri R., Sóss B.

Gólszerzők: Gál Sz. 16. p.

Kiállítva: Liska T. 80. p.

A mérkőzés jegyzőkönyve: https://adatbank.mlsz.hu/match/52/0/21038/2/1447218.html

SZABADOS TAMÁS vezetőedző: – Életem legkellemetlenebb 90 percén vagyunk túl, de úgy gondolom, ennek is mint mindennek az életben, megvan az okozója. Megkaptuk azt a pofont, amelyről úgy gondolom, hogy kell a csapatnak ahhoz, hogy nehogy elhiggyük azt, hogy majd kisujjból kirázzuk a mérkőzéseket. Ma példát kaptunk arra, hogyan kell beleállni egy mérkőzésbe alázattal, önbecsüléssel, ezt a kellemetlen pirulát le kell nyelnünk, és azt gondolom, hogy minél hamarabb rendezni kell a sorokat. Ez a mai mérkőzés rávilágított arra, hogy igenis, amit mondtam, még nagyon sok feladat vár ránk, hogy úgy nézzen ki, ahogy azt mi szeretnénk. Ettől függetlenül gratulálok az ellenfélnek, hiába borult fel a pálya, a végeredmény őket igazolja, minden más az csak mese habbal, megyünk csináljuk tovább. Jövő héten a mumus Pécs következik, ott kell felállnunk, azon dolgozunk, hogy fel is álljunk. A győztesek a legmélyebbről tudnak felállni, nagyon remélem, hogy győztes típusú csapat vagyunk.

Hajrá, Taksony!

Fotó: Daru Andrea