Első számú csapatunk elhozta a három pontot Kisnémediből is

Pest megyei I. osztály, 27. forduló

Kisnémedi, 2017. május 14. 13:00 óra

 

 

 

 

 

 

 

Kisnémedi MSE – Taksony SE 0-1 (0-0)

Stammel A. – Hégner Z., Kozári Cs., Sipos R., Bábik T. (Tóth Gy.), Patály J., Lakatos Zs., Szmola D., Kerezsi M. (Kiss A.), Szabados T., Patkó Gy. (Héray L.)

Csere: Nádasi O.

Gólszerző: Kiss A. 82. p.

A mérkőzés jegyzőkönyve: http://adatbank.mlsz.hu/match/15/14/15033/27/1203136.html

HALÁSZ GYULA: – A szokottnál kevesebb lehetőség adódott a csapatok előtt az első félidőben, már ekkor lehetett érezni, hogy egy gól fogja eldönteni az esetleges három pont sorsát. Szerencsésre Kiss András nagyszerű átlövés-góljának köszönhetően ezt végül mi szereztük meg. Köszönjük a mérkőzés utáni vendéglátást, s további sok sikert kívánok a Kisnémedinek!

DAVCSÓ KÁROLY: – Női játékvezetőhöz még nem volt szerencsém, pláne egyszerre kettőhöz, de ha tudtam volna, hogy ilyen nagyszerűen működnek, biztos, szólok a szerényebb képességű Pest megyei kollégáknak, hogy jöjjenek és tanuljanak, oktatófilm lett volna a számukra… Szeretek bírálni, de az elmúlt évek egyik legjobb bíráskodása volt a mostani Kisnémedin, ezek után már nem csak a fakanalat és egyéb dolgokat bíznék a hölgyekre… Ami a mérkőzést illeti, a döntetlen igazságosabb lett volna, kapusom azonban egy lövésnél mellényúlt, így kikaptunk. Mezőnyben és játékban nem néztünk ki rosszul, bár múlt héten is ugyanez volt a helyzet és akkor is veresét lett a vége. Remélem, azért bentmaradunk, ősszel sokat tettünk érte, sajnos a tavaszunk spórolósra sikeredett.

A következő fordulóban a Nagykőröst fogadjuk. Hajrá, Taksony!

 

Fotó: Daru Andrea.