Szenzációs győzelmet arattunk

NB III. U17 Közép-Nyugat, 25. forduló

Taksony, 2017. május 12. 17:00 óra

A mai napon is jól és felszabadultan játszottunk, amolyan örömfocit. Kapusunk jól védett és mindenki szenzációsan teljesített, remek támadásokat vezettünk és jól is védekeztünk. Az első negyedóra végén Molnár Márkó szerezte meg a vezetést, majd a 27. percben tovább növelte előnyünket. A második félidő elején picit az öltözőben maradtunk, ezt használta ki ellenfelünk és megszerezte a szépítő találatot. Pár percre rá Gregor Márk pillanatai következtek, mert egy szabadrúgásból zseniális gólt lőtt – a kapussal együtt – a hálóba. A hajrában még közelebb férkőztek a vendégek, de az egyenlítésre már nem futotta az erejükből. Ezt mi persze egy percig sem sajnáljuk, mert a mai napon nem lett volna igazságos a pontvesztés, megérdemelt győzelmet arattunk. Szép volt, srácok!

Taksony SE – Érdi VSE 3-2 (2-0)

Jóna G. – Kleinheisel P., Benkő A., Kreisz B., Molnár M. (Fajta K.), Gregor M. K., Varga Balázs, Bencsik Z., Szabó N. Sz. (Csergő B.), Jordán O., Áncsán D.

Cserék: Fekete K., Kovács A. I., Varga Bence

Gólszerzők: Molnár M. 15. p., 27. p., Gregor M. K. 55. p., ill. Bessenyei Z. 48. p., Pintér O. I. 81. p.

A mérkőzés jegyzőkönyve: http://adatbank.mlsz.hu/match/15/0/14993/25/1174771.html

 

Jövő héten Dunaföldvárra látogatunk, hogy lejátsszuk a korábban elhalasztott mérkőzést, majd a Martonvásár vendégei leszünk. Hajrá, Taksony!

 

Fotó: Daru Andrea.