Nem érdemeltünk vereséget

Pest megyei I. osztály, 24. forduló

Taksony, 2017. április 22. 16:00 óra

Először is köszönjük a Turának, hogy beleegyeztek a mérkőzés időpontjának módosításába. A meccsen pedig nem játszottunk rosszul, pláne nem játszottunk alárendelt szerepet. Annak ellenére, sem, hogy egy gyors góllal vezetést szereztek a vendégek, amikor is egy bal oldali beadás után nem sikerült megakadályozni, hogy kapura lőjjön a turai játékos. Voltak lehetőségeink, amelyek zöme sajnos kimaradt, mígnem Szmola Dániel élni tudott eggyel és ezzel egalizálta a találkozó állását. A második félidőben is tartottuk a lépést ellenfelünkkel, a lehetőségeinkkel azonban továbbra sem sáfárkodtunk jól, egy jobb oldali beadást követően pedig Sipos Roland rosszul találta el a labdát, így az a saját kapunkba hullott, ezzel beállítva a végeredményt. A látottak alapján az egy pontra rászolgáltunk volna.

Taksony SE – Tura VSK 1-2 (1-1)

Stammel A. – Hégner Z., Kozári Cs., Sipos R., Tóth Gy. (Héray L.), Patály J., Lakatos Zs., Szmola D., Kerezsi M., Szabados T., Patkó Gy.

Cserék: Nádasi O., Bábik T., Kiss A., Molnár M.

Gólszerzők: Szmola D. 35. p., ill. Mile B. 8. p., Sipos R. (öngól) 72. p.

A mérkőzés jegyzőkönyve: http://adatbank.mlsz.hu/match/15/14/15033/24/1203109.html

HALÁSZ GYULA: – Jó iramú mérkőzésen egy remekül játszó turai csapat volt a vendégünk, de sajnos a meglepetés ezúttal is elmaradt. Ahogyan a srácok fogalmaznak az öltözőben, Fortuna velünk kapcsolatban szabadságra ment… Rengeteg helyzetet dolgoztunk ki, de csak egyet tudtunk értékesíteni. Összességében benne volt a bravúr a játékunkban, egy szerencsétlen öngólnak és Kovács Tamás remek védéseinek köszönhetően viszont mindhárom pontot elvitték a turaiak, gratulálok nekik!

ACZÉL ZOLTÁN: – Gratulálok a csapat újabb győzelméhez, azt azonban mindenképpen el kell mondanom, hogy hatalmas szerencse és egy fantasztikus kapusteljesítmény kellett a sikerünkhöz. Meglepett minket a Taksony agresszív célfutballja, s bár mentálisan felvettük velük a harcot, gyenge egyéni teljesítményeink miatt ránk erőltették az akaratukat. Ettől függetlenül akkor sem panaszkodtam, ha úgy veszítettünk pontokat, amikor jobbak voltunk, most, hogy fordítva történt, sem teszem. A taksonyiak játékban ezen a meccsen jobbak voltak nálunk, ezért a szerencséért viszont nagyon sokat tettünk, megdolgoztunk érte.

A következő fordulóban Tökölre látogatunk, ellenük javíthatunk. Hajrá, Taksony!

 

Fotó: Daru Andrea.