Sok kimaradt helyzet, vereség Gödöllőn

Pest megyei I. osztály, 19. forduló

Gödöllő, 2017. március 18. 15:00 óra

A mérkőzésen jól játszottunk, helyzetek sokaságát alakítottuk ki és a szünetre legalább három gólos előnnyel kellett volna vonulnunk, Héray egymaga dönthette volna el a mérkőzést. Azonban ahogy lenni szokott, a kimaradt ziccerek megbosszulták magukat, az ellenfélhez odapattanó labdát kapásból értékesítették a hazaiak, így hátrányba kerültünk. A második félidőben is voltak még lehetőségeink pl. Patkó és Szabados jóvoltából, azonban nem sikerült értékesítenünk őket, viszont sikerült összehoznunk egy 11-est, amellyel bebiztosították győzelmüket a vendéglátók.

 

Gödöllői SK – Taksony SE 2-0 (1-0)

Stammel A. – Hégner Z., Sipos R., Héray L. (Tóth Gy.), Patály J., Lakatos Zs., Szmola D., Vasas A., Rajz M. (Dankó J.), Szabados T., Patkó Gy.

Cserék: Nádasi O., Bábik T.

Gólszerző: Nagy T. 29. p., 69. p.

A mérkőzés jegyzőkönyve: http://adatbank.mlsz.hu/match/15/14/15033/19/1203067.html

HALÁSZ GYULA: – Nehéz egy olyan vesztes mérkőzés után nyilatkozni, amelyet csak a helyzetek alapján már az első félidőben el kellett volna döntenünk a javunkra… Ahelyett azonban, hogy előnnyel mentünk volna a szünetre, sikerült gólt rúgatnunk a Gödöllővel. A második játékrészt ugyanott folytattuk, mint az elsőt, lehetőségek tömkelegét hagytuk ki. Futva az eredmény után szerkezetet váltottunk, ám sajnos büntetőhöz juttattuk ellenfelünket. Összességében gólokkal kellett volna nyernünk ezen a találkozón, de kihagyott ziccereinknek köszönhetően ez nem sikerült. Kíváncsian várom, mikor szerezzük meg végre az első tavaszi gólunkat…

SZÁSZ FERENC: – Gratulálok csapatomnak a győzelemhez, de azt meg kell jegyeznem, hogy ez volt az a meccs, amikor az ellenfél többet tett a sikerért, ám szerencsénkre elherdálták a szinte kihagyhatatlan lehetőségeket is, főleg a találkozó elején. Jobban és agresszívabban futballoztunk náluk ebben a periódusban, mi azonban szinte az első helyzetünket gólra váltottuk egy gyönyörű kapáslövésnek köszönhetően. Bár ezt követően is a taksonyiak domináltak, ám a szünetben rendeztük a sorokat és egy szerkezeti váltás után már csak az volt a kérdés, mikor zárjuk le a találkozót. Ha valóban komoly célokért akarunk küzdeni, akkor viszont nem engedhetjük meg magunknak az efféle kezdéseket, mert akkor gólokkal fogunk bűnhődni. Egy stílusos taksonyi együttest sikerült legyőznünk némi szerencsével.

 

A következő fordulóban a Tápiószecsőt fogadjuk, ellenük javíthatunk. Hajrá, Taksony!

 

Fotó: Daru Andrea.