Fontos három pont Táborfalváról

Pest megyei II. osztály Déli csoport, 18. forduló

Táborfalva, 2017. március 12. 14:30 óra

 

 

 

 

 

 

 

Táborfalva KSE – Taksony SE II. 0-2 (0-1)

Szeghegyi Á. – Dragovics R. (Micheller B.), Jakab G. D. (Tálas D.), Kiss A. (Demjén Z.), Kertész G. (Kupecz M.), Rózsa T., Wéber T., Várfalvi L., Kiss G. (Lukács L.), Kreisz P., Kerezsi M.

Cserék: Bajzáth M., Cseresnyés Gy.

Gólszerzők: Várfalvi L. 17. p., Wéber T. 82. p.

A mérkőzés jegyzőkönyve: http://adatbank.mlsz.hu/match/15/14/15244/18/1203310.html

KŐNIG CSABA: – Nagyon fontos győzelmet arattunk egy nehéz talajú pályán, egy kellemetlen ellenféllel szemben, Nehéz volt helyzeteket kialakítani, de szerencsére egy jól kivitelezett szabadrúgásgóllal sikerült megszereznünk a vezetést. A második félidőben összeszedettebbek lettünk, feljavult a játékunk, mindenki egy kicsit többet tett hozzá a saját posztján, több helyzetet tudtunk már kidolgozni és belőttük a második találatunkat. Örülök, hogy kapott gól nélkül tudtunk nyerni. Gratulálok a csapatnak és további sok sikert kívánok a Táborfalvának!

POLYÁK CSABA: – Egy hasonló kaliberű csapattal találkoztunk, s bíztam benne, hogy sikerül átlépni az árnyékunkat, de ismét bebizonyítottuk, hogy nekünk pillanatnyilag még magas ez az osztály, nem tudtuk felvenni a bajnokság nívóját. Ahhoz, hogy megragadjunk, ennél jóval többet kell nyújtania mindenkinek. Gratulálok a taksonyiaknak a győzelemhez!

A következő fordulóban az Újhartyánt fogadjuk. Hajrá, Taksony!

 

Fotó: Daru Andrea.