Taksony SE U-9

ŐSZI ÉRTÉKELÉS
Kiss Andris szavaival:

U/9: Izgalmas volt ez a félév számomra és szerintem a fiatalok számára is. Sokan felmentek U/11-be, de maradtak is páran, akik még korosztály szerint ide tartoznak. Rengeteg új gyerekem lett viszont az U/7-ből és nagyon sokat kell dolgozni velük, mert nagyobb a pálya is számukra meg a Bozsikon fesztivál jelleg van, így még sokaknak szokni kell, hogy nem egymással vannak, hanem választott csapatokban, de azt tudom mondani, hogy augusztus óta sokan fejlődtek, de még lesz min csiszolni. Itt kiemelném Sipos Rolandot is, akivel ketten csináljuk az U/9-et és az U/11-et.

U/11: Itt az a szerencsénk, hogy a tavalyi U/9-esek vannak, akiket ismerünk, tehát itt már nem az ismerkedésről szólt a dolog. Sokat kellet dolgozni itt is, mert nagyobb lett itt is a pálya és a csapatjátékot is csiszolni kell/kellett. Az elején nagyon nehéz is volt, mivel annyi gyerek van U/11-ben hogy majdnem 3 csapatot lehetne csinálni. Itt két csapatra lettek osztva a 2005-ös születésűek, őket Rózsa Tibi csinálja nekik ez a félév parádés volt. Számunkra kicsit nehezebb, mert miénk volt a legfiatalabb brigád 2006/2007-esekkel, de itt is nagyon sokat köszönhetek a Sipinek, mivel rengeteget segít.

Első pár Bozsik nagyon nehéz is volt, mert még nekem is új volt ez a korosztály. A fiúknak az erőnlétben, a csapatjátékban, egymás segítésében nagyon sokat kellett fejlődni, de azt kell, hogy mondjam, augusztushoz képest sokat fejlődtek és még fogunk is, mert ezek a fiatalok nagyon szeretnek focizni és még a rossz idő se állítja meg őket! Így mi december 17-ig edzünk is, mivel vannak még lemaradások és ezt pótolni kell.

És akikre büszkék vagyunk:
U9: Bach Gábor Ernő, Bakó Nikolett, Csizek Olivér Attila, Cs. Nagy Ádám Boldizsár, Cs. Nagy Máté Benedek, Galambos Gergely, Héricz Levente, Kamrás Gábor, Kántor-Kreisz Ákos, Kovács Gergő, Magda Milán, Mosdóczy Gergely Marcell, Rutich Dávid, Radics Péter, Turi Viktor, Váradi Zétény, Veres Konrád Balázs, Winkler Attila, Zentai Gábor.

U11: Bacskai Dániel Otisz, Erhardt Dávid, Frei Péter, Geyerhosz Tamás, Göbölyös Dominik, Greguss Krisztián, Kovács Tege, Krohn Alex, Krohn Máté, Lengyel Gábor Balázs, Petróczi Máté, Szenczi Zalán, Teleki Barna István, Teleki Szabolcs János, Tiefenbeck Kristóf Erik, Valki Barnabás László, Zentai Kristóf.

Hajrá, Taksony!