Pest megye U-18 Déli csoport gólkirálya Taksonyból

Pest megye U-18-as Déli csoportjában a 2014/2015-ös szezonban a Taksony SE csapata a kiemelkedő első helyen végzett 48 ponttal / 16 győzelem, 2 vereség a mérleg, 85 rúgott és 18 kapott góllal /. A 2014/2015-ös szezonban a Taksony SE-ben játszó Piróth Roland 32 rúgott góllal megszerezte a gólkirályi címet, akivel interjút készítettünk.

Mikor kerültél a Taksony SE-hez?
– 2012. augusztus hónapban igazoltam át Kiskunlacházáról Taksonyba.
Hogy vagy megelégedve az edzésekkel és az edzőjével?
– Átigazolás után elkezdődtek a kemény erőnléti, felkészítő edzések. Az edzések nagyon változatosak. Minden eshetőségre próbál felkészíteni bennünket az edző Hégner Zoltán, amik a mérkőzéseken lehetnek. Próbálja a csapatból kihozni a legtöbbet . Az edző teljes mértékben hozzájárul a sikereinkhez és jól felkészítette a csapatot aminek köszönhető a jó eredmény!
Milyen poszton játszol a csapatban?
– Az edzés teljesítményem alapján az edző a csapatban középpályásnak jelölt ki. De több esetben játszottam már jobb futót vagy csatárt. Szerepeltem már a Taksony SE első számú csapatában. Nagyon örültem neki és próbálok minél jobban teljesíteni, hogy minél többször ott is játszhassak.
Milyen a viszonyod a csapattagokkal?
– A csapat társaim között jó a hangulat ők is nagyon sokat tesznek azért, hogy jól szerepeljünk a bajnokságban és beleadnak mindent! A csapat teljesítménye nagyon jó mindenki küzd az utolsó percekig ha hátrányban is vagyunk és mindig jó eredményeket érünk el!
Mik a céljaid?
– Terveim közé tartozik, hogy a csapattal a legjobb eredményeket érjük el,hogy magasabb osztályba kerülhessünk. A jövőről még nem tudok semmit, de szeretnék magasabb osztályban szerepelni. Bár fájó szívvel mennék el Taksonyból, de ez a vágyam hogy ” nagyobb” csapatban is játszhassak. A következő szezont már a kiemelt bajnokságban szeretnénk kezdeni és minél jobb eredményt elérni, akár dobogóra is állhatnánk, de a legfőbb cél az első hely!

Köszönöm még egyszer az edzőimnek és a csapattársaimnak a támogatást, amivel a jó eredményeimet tudom elérni.

Hajrá Taksony !