Edzőváltás

A mai nappal beadta felmondását NB III-as csapatunk vezetőedzője, Szabados Tamás, a tulajdonos el is fogadta azt. Holnaptól az új edző kapja meg az esélyt, hogy a játékosokkal dolgozzon, és esetleg a télen új játékosok igazolásával javítson a helyezésen vagy épp eredményes legyen.

Nehéz körülmények között kellett készülnünk már a nyár óta, nem állt rendelkezésünkre mindenki, folyamatos sérülések és eltiltások nehezítették a felkészülést hétről hétre, az igazolásaink sem sikerültek úgy, ahogy terveztük. Akik összességében látják az egészet, azok tudják, ennek ellenére játékban nem néztünk ki rosszul és erőnlétben is végig partiban voltunk ellenfeleinkkel, egyetlen dolog hiányzott: az eredményesség, amelyet a vezetőség elvárt a befektetett pénzért cserébe. Ezt sajnos nem sikerült megvalósítani.

Tamásnak köszönjük a mindig alapos és áldozatos munkáját, szakmai felkészültségét, az elmúlt évek sikereit, eredményeit, a Magyar Kupa-menetelés örök élményét és kívánunk neki sok sikert a továbbiakban!

Hajrá, Taksony!

Fotó: Daru Andrea