Vereséget szenvedtünk Örkényben

Pest megyei II. osztály, Déli csoport, 29. forduló

Örkény, 2017. május 28. 17:00 óra

 

 

 

 

 

 

 

Örkény SE – Taksony SE II. 2-1 (1-0)

Szeghegyi Á. – Hégner Z., Szabó T., Kupecz M., Rózsa T., Wéber T., Várfalvi L., Kiss G., Kreisz P. (Kleinheizer P.), Bajzáth M. (Tóth Gy.), Tálas D. (Micheller B.)

Cserék: Szeitl B., Demjén Z.

Gólszerzők: Tarnoczki T. 10. p., Szabó G. 70. p., ill. Hégner Z. 54. p.

A mérkőzés jegyzőkönyve: http://adatbank.mlsz.hu/match/15/14/15244/29/1203397.html

KŐNIG CSABA: – Nagyon komoly indulatok vannak bennem. Ez a játékvezetői hármas viccet űzött vasárnap a pályán lévő két csapattal. Óriási hibák mindkét oldalon, azaz nem csak a mi kárunkra tévedtek nagyot. Nem a bíró rúgja a gólt, de a csapatomban senki nem kap egy forintot sem, mindegyikük a játék szeretetéért jön el minden meccsre és próbálja legjobbját nyújtani, és az a bosszantó, hogy ezekkel a döntésekkel őrlik fel az emberek idegzetét, valamint a játék örömétől fosztják meg a csapatot a sorozatos rossz ítéletekkel. Persze, a játékvezető is ember, de ez nem mentség mindig, hogy ő is hibázhat, mert hogyne, ez benne van, de ennyit? Az a szomorú, hogy rájuk vagyunk szorulva, mert ott kell legyenek a pályán, és ezt sokuk ki is használja…

NAGY ZOLTÁN: – Szeretjük a krimiket. Az első félidőben akkora előnyre tehettünk volna szert, hogy a másodikban ne kelljen ilyen izgalmakat átélnünk. 1-1-es állásnál volt, hogy a gólvonalról mentettünk, mégis elismerésem az összes játékosomnak, mert ezen a napon szívvel-lélekkel odatették magukat, valamint gratulálok a csapatomnak a 4. helyhez is! Akik nyomon kísérték a mostani félévünket, azok tudják, hogy hétről hétre raktuk össze magunkat. A Bugyi elleni meccsre még megpróbálunk tisztességesen felkészülni, bár már nem lesz tét egyik együttes számára sem.

Az utolsó bajnoki mérkőzésen a Dunavarsányt fogadjuk. Hajrá, Taksony!

 

Fotó: Daru Andrea.