Patkó-mesterhármas, jó játék, magabiztos győzelem

Pest megyei I. osztály, 28. forduló

Taksony, 2017. május 21. 17:00 óra

A mérkőzés folyamán jól játszottunk, domináltunk és már az első percben vezetést szereztünk, egy 16-oson belüli szabálytalanság után Patkó értékesítette a megítélt büntetőt. Majd egy jobb oldali beadás után érkezett Patkó, ezúttal fejjel volt eredményes. Ezután született még egy bombagól Kozári jóvoltából, de azt a játékvezető les miatt érvénytelenítette. Voltak még lehetőségeink, de kimaradtak, így 2-0-s állással vonulhattunk a szünetre. A második félidőben ott folytattuk, ahol az első játékrészben abbahagytuk, és újra érkezett Patkó és kíméletlenül verte be a labdát a léc alá. A csereként beálló Tóth György ezúttal is góllal hálálta meg a bizalmat – beállítva ezzel a végeredményt.

Taksony SE – Nagykőrösi Kinizsi FC 4-0 (2-0)

Stammel A. – Hégner Z., Kozári Cs., Sipos R., Bábik T. (Tóth Gy.), Patály J., Lakatos Zs., Szmola D. (Héray L.), Kerezsi M. (Kiss A.), Szabados T., Patkó Gy.

Csere: Nádasi O.

Gólszerzők: Patkó Gy. 2. p., 29. p., 54. p., Tóth Gy. 75. p.

A mérkőzés jegyzőkönyve: http://adatbank.mlsz.hu/match/15/14/15033/28/1203144.html

HALÁSZ GYULA: – Lendületes, jó játékkal, magabiztosan nyertük meg a mérkőzést, amelyhez több játékos kiemelkedő teljesítménnyel járult hozzá. Gratulálok a csapatnak, a Nagykőrösnek pedig további sok sikert kívánok!

PETRÓ ZOLTÁN: – Nem kezdtük jól a mérkőzést, hiszen az 1. percben 11-eshez jutott a Taksony, ez pedig érezhetően megfogta a csapatot. Ezután próbáltunk támadni, a kapu előtt azonban az utolsó passzaink nem sikerültek, a hazaiak kontráival pedig hátul nem tudtunk mit kezdeni. A következő héten javítanunk kell! Köszönjük a taksonyiak vendéglátását!

Szép volt, srácok!

 

A következő fordulóban Maglódra látogatunk. Hajrá, Taksony!

 

Fotó: Daru Andrea.