Első számú csapatunk első tavaszi gólja még nem ért pontot

Pest megyei I. osztály, 20. forduló

Taksony, 2017. március 26. 15:00 óra

Első számú csapatunk nem kezdte rosszul a találkozót, de nem sikerült bevennünk a vendégek hálóját. Sikerült viszont összehoznunk egy 11-est, amely vissza is vetette a társulatot. Az ellenfél vezető találata után 10 percre egy kapu előtti kavarodásból pedig újabb gólt kaptunk, és így vonultunk a szünetre. Bár nem adtuk fel, nem sikerült megtalálni az ellenszert a Tápiószecső játékára, ráadásul egy újabb góllal tovább növelték előnyüket. A hajrában megtört a jég, már ami a hazai gólokat illeti – sikerült megszereznünk az idei első találatunkat, de ez csak az eredmény kozmetikázására volt elég, pontszerzésre sajnos még nem.

Taksony SE – Tápiószecső FC 1-3 (0-2)

Stammel A. – Kerezsi M., Kozári Cs., Sipos R. (Tóth Gy.), Héray L. (Rajz M.), Patály J., Lakatos Zs., Szmola D., Vasas A., Szabados T., Patkó Gy.

Csere: Nádasi O.

Gólszerzők: Patkó Gy. 89. p., ill. Horváth M. 33. p. (11-esből), 43. p., Bátori B. 71. p.

A mérkőzés jegyzőkönyve: http://adatbank.mlsz.hu/match/15/14/15033/20/1203073.html

HALÁSZ GYULA: – Köztudott, hogy nehéz periódust él át a csapatunk, de mindenképpen össze kell fognunk, hogy közösen jöjjünk ki a gödörből.

POZDER NENAD: – Ismét egy nehéz meccsen vagyunk túl, ahol a srácok maximális odaadással, a taktikai utasításokat fegyelmezetten betartva újabb értékes három pontot szereztek. Hatalmas gratuláció a csapatnak, készülünk a további megmérettetésekre.

A következő fordulóban Halásztelekre látogatunk, ellenük javíthatunk. Hajrá, Taksony!

 

Fotó: Daru Andrea.