Bravúros győzelem Ráckeve ellen, a Dömsöd már nehezebb volt

Az elmúlt héten a napsütést néha gólzápor zavarta meg, amelyet pont-eső kísért. A Ráckeve elleni mérkőzést erős “ellenszélben” és mennydörgés erejű dobszóval kísérve nyerte meg a Taksony SE csapata. Hégner Zoltánt kérdeztem a márciusi hóviszonyok miatt elhalasztott és április 17-én megtartott Taksony – Ráckeve rangadóról, valamint a múlt szombati Dömsöd elleni mérkőzésről.

Minek köszönhetjük a Ráckeve elleni bravúros győzelmet?
Annak, hogy a srácok komolyan vették, mindenki odatette magát és a játéktudásunkból legalább 90%-ot megcsillogtattunk. Ebből adódóan egyértelműen jobbak voltunk, sőt ha a helyzeteinket is berúgjuk, ennél nagyobb arányú góleredmény is születhetett volna.

Nagyon sok szurkoló kint volt a meccsen, fantasztikus hangulatot hoztak dobokkal, hangszerekkel, folyamatosan biztatták a játékosokat. Mennyiben járult hozzá mindez a győzelemhez?
Nagyon jó volt így végigjátszani a mérkőzést. Ha ilyenek lettek volna a korábbi meccsek, biztosan sokkal több ponttal vezetnénk a bajnokságot. Ezúton is köszönjük nekik a részvételt, mert rengeteget számított a jó hangulat.

Térjünk rá a Dömsöd elleni mérkőzésre. Az első félidőben úgy láttuk, hogy a csapat egy része nem igazán hozza a megszokott formáját. Te hogy láttad ezt?
Öt nap alatt a harmadik mérkőzésünket játszottuk, abból kettő rangadó volt, a hirtelen jött meleg időhöz is hozzá kell szokni, de a fáradtság ellenére itt is jobbak voltunk. Megérdemelten nyertünk.

Vasárnap Bugyi ellen játszik majd a II. osztályban a csapat. Mire számíthatunk?
Nehéz lesz, mert vannak sérültjeink. Bízunk benne, hogy addig jó páran felépülnek és pontokat tudunk majd elhozni egy nagyon jó csapat otthonából.

kep

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.