Gólzápor hazai pályán! Taksony SE – Táborfalva KSE: 8 – 0

Hégner Zoltán beszámolója

Nagyon jól tudtuk elkezdeni a mérkőzést. Az előzőekhez képest új taktikával kicsit visszább zártunk, majd mélységből próbáltunk indulni. Ez a 37. percben vált sikerré, hiszen MÉSZÁROS DÁNIEL ekkor szerezte az első gólunkat, majd ezután gyorsan jött is a második és a harmadik: a 40. percben KAJDÁCSI IMRE, a 44. percben pedig LAKATOS ZSOLT találtak az ellenfél kapujába, így 3 – 0 eredménnyel mentünk be az öltözőbe a szünetben.

A második félidőben folytatódott a gólzápor. A 8 – 0 végeredményt a következő játékosok állították be: MÉSZÁROS DÁNIEL (49′), KAJDÁCSI IMRE (51′), ZSIGA PÉTER (58′), HORVÁTH ATTILA (74′), HORVÁTH ATTILA (80′). Az ellenfélnek az egész mérkőzés alatt nem igazán volt lehetősége és helyzete, köszönhetően annak, hogy a védelmünk megfelelően működött.

A nagy erősségünk a többi csapathoz képest szerintem az, hogy olyan játékosokat tudtunk a második félidőben becserélni, akik csak hozzátettek a csapat játékához, nem pedig hátráltatták azt. Elmondhatom, hogy van most 18 nagyjából egyforma képességű labdarúgónk. A hibánk az, hogy még mindig sokat foglalkozunk a játékvezető ítéleteivel, emiatt kaptuk most is a sárga lapot (ZSIGA PÉTER 34’). Ha erről le tudunk szokni és még inkább a játékra koncentrálunk, akkor nem lehet probléma. Természetesen a célunk továbbra is felkapaszkodni a tabella tetejére. Optimista vagyok a játékosok hozzáállása miatt, számukra is nyilvánvaló, hogy nekünk nem a középmezőnyben kellene most lennünk, és ennek megfelelően teljesítettünk most a mérkőzésen.

Kicsit „összébb raktuk a csapatot” a héten, sokat beszélgettünk, hogy miként induljunk neki a vasárnapi meccsnek. Megállapodtunk abban, hogy mindenki egységesen az első helyért küzd a továbbiakban, és reméljük, hogy ez a motiváció meg is marad a bajnokság végéig. HAJRÁ TAKSONY!

További információk a mérkőzésről

Várjuk a hozzászólásokat:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.